Nieuwsbericht Nieuwsbrief 6: Clubkampioenschappen, lustrum, 20/30'ers

22 mei 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Nog maar 2 competitiedagen te gaan en dan zit het er al weer op voor dit voorjaar. Maar jullie hoeven niet lang te wachten op de volgende uitdaging. Voor de zomer zijn er nog een aantal mooie evenementen om naar uit te kijken, voor zowel de jeugd als de senioren. En voor de toekomst zullen jullie ook al moeten nadenken over deelname aan sommige evenementen in het najaar.

Veel leesplezier en we hopen jullie allemaal te zien op een van de aankomende evenementen!

Lustrumfeest

Dit jaar bestaat Nijmegen Quick 130 jaar. Dit willen wij graag met jullie vieren door middel van een groot feest tijdens onze clubkampioenschappen, op zaterdag 29 juni. Hiervoor hebben wij de hulp ingeschakeld van het Doppler Trio. Zij zullen de avond muzikaal begeleiden. Vanaf half 9 zal het feest losbarsten in ons clubhuis.

Dus houd deze avond vrij en kom met ons toosten op de volgende 130 jaar van onze mooie club!

Tennisfun Clinic Jeugd

Nijmegen-Quick bestaat 130 jaar en dat betekent FEEST! Tijdens onze clubkampioenschappen vieren we feest en pakken we speciaal uit voor alle tenniskids van onze club. Daarom organiseren we op zaterdag 29 juni om 15.45 uur een gratis clinic: Tennisfun! Dit is een te gekke clinic met toffe wedstrijdjes, leuke tennisspelletjes en uitdagingen zoals de volley challenge en de snelheidsmeter! De clinic duurt ongeveer twee uur en wordt gegeven door een echte KNLTB Entertrainer. Dus dat belooft veel tennisplezier!

Maar dat is niet alles. De mascottes Ace & Love zijn er ook bij. Dus dit is je kans om samen met hen op de foto te gaan! Schrijf je vóór 17 juni in via jcnijmegenquick@gmail.com. En omdat we jubileum hebben, is de clinic helemaal gratis voor alle tenniskids van Nijmegen-Quick!

Ben je als ouder lid van Nijmegen-Quick en heb je een tenniskid die wel kan tennissen, maar momenteel geen lid is, dan mag je die ook aanmelden om mee te doen.

Inschrijving clubkampioenschappen geopend!

Wij kunnen jullie geruststellen. Wanneer er over 2 weken een einde gekomen is aan de voorjaarscompetitie, is het volgende evenement waar jullie het hele jaar voor trainen al weer in het vooruitzicht. Van 24 tot en met 30 juni zal de strijd om de eeuwige roem en uiteraard een plek op het overwinnaarsbord in ons clubhuis losbarsten. Van categorie 3 t/m 8, in de singel, dubbel en mixed dubbel, zal er met veel plezier en passie gestreden worden. Dus haal je witte tenniskleding uit de kast voor tijdens de Quick Classics, de clubkampioenschappen van Nijmegen Quick.

Dit jaar zal er op zaterdag de gelegenheid zijn om samen met ons te komen genieten van een heerlijke Indische rijsttafel bereid door de commissie voor 7,50 euro. Je kunt je hier voor aanmelden tijdens de inschrijving, of tijdens het toernooi aan de wedstrijdtafel.

Dus wacht niet langer, schrijf je snel in via toernooi.nl

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen tijdens dit toernooi!

Quick Classics Junioren Clubkampioenschappen

Wie droomt er nu niet van om Clubkampioen te worden?!

Het kan nu, want van 24 t/m 30 juni zijn de Clubkampioenschappen voor de jeugd. Je kunt je inschrijven voor de enkel als de dubbel/mix via toernooi.nl. Het inschrijfgeld is eenmalig €6,- (contant). Het maakt dus niet uit met hoeveel onderdelen je meedoet. Laat je droom uitkomen en doe mee!

20/30'ers toernooi

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellig avondje tennissen voor alle 20’ers en 30’ers van T.C. Nijmegen Quick!

  • Wanneer? Vrijdag 14 juni vanaf 18.45 uur
  • Kosten? € 10 p.p. incl. BBQ

Wie wil mag één introducée meenemen, maar je kunt je ook gewoon alleen aanmelden. We verwachten dat we het maximaal aantal deelnemers sowieso weer halen, dus wacht niet te lang!

Je kunt je inschrijven door te mailen naar ikdoemee-quick@outlook.com. Vermeld in de mail jouw naam, de naam van je eventuele introducee en jullie speelsterkte. Doe dit voor 7 juni!

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie

Ook dit jaar neemt Nijmegen-Quick weer deel aan de najaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden september en oktober 2019 wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag (8&9 teams). Er worden alleen dubbels gespeeld.

Meer informatie over de najaarscompetitie en de speeldata vind je hier:https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/

Ben jij geïnteresseerd om najaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team op door een email te sturen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven = deelnemen. Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage (85 euro per team) en het competitiereglement van de KNLTB.

Inschrijven kan t/m zondag 16 juni, reageer dus snel!

Komen er meer inschrijvingen binnen dan er plek is op een bepaalde speeldag, dan krijgen de teams die dit jaar geen voorjaars- of zomeravondcompetitie hebben gespeeld voorrang. Voor de overgebleven plekken wordt geloot.

Opgeven als invaller kan uiteraard ook, stuur even een mailtje naar bovenstaand emailadres!

Najaarscompetitie jeugd

De voorjaarscompetitie is in volle gang, maar het is al weer tijd om je aan te melden voor de tenniskids najaarscompetitie. Je kan je aanmelden voor de rode, oranje, groene of gele competitie!

Meer informatie over de competitie en de data van de verschillende competities is te vinden op https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/kia-tenniskids-competitie/. Wil je meespelen met de competitie? Geef je dan snel op! Dit kan door t/m 17 juni een mailtje te sturen met je naam, geboortedatum en knltb-nummer naar jcnijmegenquick@gmail.com.

Heb je vragen of wil je wel een keertje invallen. Stuur dan ook gerust een mailtje!

Clubkorting voor Libema Open in Rosmalen

Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: quick-lo19

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Vacatures

Velen van ons zijn actief voor Nijmegen-Quick. Toch blijven we altijd behoefte houden aan leden die zich vrijwillig willen inzetten voor onze club. Op dit moment zijn er vacatures in de communicatiecommissie en de jeugdcommissie. Ook is er behoefte aan een nieuw (algemeen) bestuurslid. Als je interesse hebt in één van deze functies of op een andere manier actief wilt zijn, mail ons dan via nijmegenquick@gmail.com of benader één van onze bestuursleden.

<< Terug naar overzicht