Nieuwsbericht Nieuwsbrief 7: Clubkampioenschappen, lustrum, ladder

08 juni 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Een drukke week op onze club is in aantocht. Van 24 t/m 30 juni zal er naast de clubkampioenschappen ook een aantal lustrumactiviteiten plaatsvinden. In deze nieuwsbrief vinden jullie meer informatie over deze evenementen!

Veel leesplezier en we hopen jullie allemaal te zien tijdens de clubkampioenschappen!

Clubkampioenschappen junioren en senioren

Mogelijk is het je nog ontgaan, maar over 2 weken is het al weer zover, de clubkampioenschappen van onze mooie club. Van 24 t/m 30 juni zullen zowel de jeugd als de senioren strijden om de titel clubkampioen 2019 van Nijmegen Quick. Dus schrijf je nu snel in via toernooi.nl, de inschrijving sluit op zondag 16 juni.

Tijdens deze week zal op zaterdag 29 juni om 19:00 uur genoten kunnen worden van een heerlijke rijsttafel voor maar 7,50 euro. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd, dus ook niet-deelnemers, partners en kinderen (t/m 8 jaar voor half geld). Je kunt je hier voor opgeven via toernooi.nl als je deelneemt, of gedurende de week bij de wedstrijdtafel.

Lustrumactiviteiten tijdens de clubkampioenschappen

Zaterdag 29 juni zal in het teken staan van het 26e lustrum van Nijmegen Quick. Dit vraagt natuurlijk om een feestje voor zowel de jeugd als de senioren.

Vanaf 15:45 organiseren we een gratis clinic: Tennisfun! Dit is een te gekke clinic met toffe wedstrijdjes, leuke tennisspelletjes en uitdagingen zoals de volley challenge en de snelheidsmeter! De clinic duurt ongeveer twee uur en wordt gegeven door een echte KNLTB Entertrainer. Dus dat belooft veel tennisplezier!

Daarnaast zijn de mascotte Ace & Love ook van de partij. Dit is je kans om samen met hen op de foto te gaan! Schrijf je vóór 17 juni in via jcnijmegenquick@gmail.com. En de clinic is helemaal gratis voor alle tenniskids van Nijmegen-Quick! Seniorleden van wie de kinderen kunnen tennissen maar momenteel geen lid zijn, mogen hun kinderen ook aanmelden.

Voor de senioren wordt het lustrum 's avonds gevierd met een groots feest. Vanaf half 9 zal het losbarsten met behulp van het Doppler Trio. Zij verzorgen de muziek gedurende deze feestavond. Dus komt allen om het glas te heffen op onze mooie vereniging.

Speel tegen clubgenoten tijdens de zomer in de interne laddercompetitie

Wil je leuke vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen clubgenoten in de zomer? Geef je dan op voor de interne laddercompetitie van 24 juni tot 31 augustus. Inschrijven kan t/m 23 juni. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte (vorige ronde deden 50 spelers mee!). Doe je mee?

Hoe werkt het?
Je wordt ingedeeld in een poule met 4 andere clubgenoten van jouw niveau. Tijdens de ronde speel je 1 wedstrijden tegen elke tegenstander uit jouw poule. Je speelt op dagen die voor jou uitkomen, je kunt ook mee doen als je in die periode op vakantie bent.

Hoe geef ik me op?

  • Download de gratis Scala Sports app (iOS of Android)
  • Ga naar FIND, druk op LEAGUES
  • Zoek de competitie 'NIJMEGEN' en druk op MORE INFO, dan JOIN

Vragen? Stuur een email naar tc.nijmegenquick@gmail.com.

Beschikbaarheid banen tijdens evenementen

Aankomende vrijdag en gedurende de week van de clubkampioenschappen (24 t/m 30 juni) zullen er gedurende periodes minder of geen banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. Hieronder vindt je de tijden waarop er minder banen beschikbaar zijn.

  • Vrijdag 14 juni (20/30'ers toernooi): Vanaf 19:00 zijn er geen banen beschikbaar voor vrij spelen
  • Maandag 24 t/m vrijdag 28 juni: Vanaf 18:00 uur zijn er geen banen beschikbaar voor vrij spelen
  • Zaterdag 29 en zondag 30 juni: Tussen 10:00 uur en 19:00 uur zijn er geen banen beschikbaar voor vrij spelen

<< Terug naar overzicht