Nieuwsbericht Nieuwsbrief 8: Clubkampioenschappen, lustrum, open toernooi

28 juni 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Een ontzettend warme week, veel activiteit op de tennisbaan en gezelligheid naast de baan. Dat is de samenvatting van deze week van clubkampioenschappen tot nu toe. Maar we hebben nog een leuk, gevarieerd, maar ook warm weekend voor de boeg. Wij hopen jullie allemaal komend weekend te zien bij ons op het park. Kom ons lustrumbiertje drinken, een spannende tenniswedstrijd kijken, met ons de zomer en ons lustrum vieren of natuurlijk zelf een wedstrijd tennissen.

Finaleweekend clubkampioenschappen

Morgen, zaterdag 29 juni, staat in het teken van het 26e lustrum van Nijmegen Quick. Wij willen jullie dan ook van harte uitgenodigd om dit met ons te komen vieren. Om 19:00 uur serveren wij een heerlijke rijsttafel voor maar 7,50 euro. Hiervoor kun je inschrijven bij de wedstrijdtafel in het clubhuis of via nijmegenquick@hotmail.com.

Vanaf half 9 zal het feest losbarsten met behulp van het Doppler Trio. Zij verzorgen de muziek gedurende deze feestavond. Dus komt allen om het glas te heffen op onze mooie vereniging.

Beschikbaarheid banen komend weekend

In verband met het finale weekend van de clubkampioenschappen zijn onze banen beperkt beschikbaar voor recreanten. Hoogstwaarschijnlijk zullen er slechts 1 of 2 banen beschikbaar zijn gedurende deze dagen. Wanneer je toch wilt tennissen, vraag dit dan even aan de toernooicommissie in het clubhuis, zij kunnen je vertellen of er banen beschikbaar zijn.

Lustrumbier

Vanaf zaterdag 29 juni is ons speciaal voor het 130-jarig bestaan gebrouwen bier te verkrijgen. Het is een lekker kruidig blond bier, gebrouwen door Brouwerij De Hemel. Vol genoeg, maar toch weer niet te zwaar voor het terras op een warme zomerdag! Je kunt het biertje meteen proeven aan de bar of op ons terras, maar ook meenemen om er later thuis van te genieten.

Lustrumshirt

Op zaterdag 29 juni introduceren we onze lustrumshirts. Dit zijn donkerblauwe shirts van een mooie kwaliteit uit de Dunlop-collectie. Er zijn polo’s en t-shirts voor dames en heren en t-shirts voor kinderen. Op de alle shirts prijkt ons logo. Speciaal voor leden van Nijmegen-Quick kunnen we jullie deze aanbieden tegen een gereduceerde prijs: €22,50 voor volwassenen, €17,50 voor kinderen.

Bestellen gaat via de website van Tennissupplies, waar we een speciale Nijmegen-Quick pagina hebben: https://www.tennissupplies.nl/kleding-nijmegen-quick.html. Op deze pagina staan ook andere kledingstukken uit de Dunlopcollectie. Deze zijn uiteraard ook te bestellen, maar alleen de shirts hebben ons logo en zijn te verkrijgen met korting. Jullie bestellingen worden niet thuis bezorgd, maar op nader te bepalen momenten geleverd, zodat er geen leveringskosten in rekening worden gebracht.

Je kunt deze shirts bekijken en ook passen tijdens het finale weekend op de club! En bestel ze vervolgens voor je competitieteam!

Vragen over de shirts kun je stellen via info@nijmegenquick.nl.

Ons eigen Sanadome Open Toernooi: 2 t/m 8 september

We zijn momenteel nog drukdoende allemaal in de race te blijven om clubkampioenen te worden. Ondertussen is de Open toernooicommissie alweer bezig met de voorbereidingen voor het Sanadome Open T.C. Nijmegen Quick 2019. Zet de data alvast in je agenda: 2 t/m 8 september. Of liever nog: meld je alvast aan! Dit kan tot 26 augustus 13.00 uur via deze pagina op toernooi.nl.

<< Terug naar overzicht