Nieuwsbericht Nieuwsbrief 9: Najaarscompetitie, lustrumshirt

01 september 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De komende week zijn velen van jullie op ons park te vinden om deel te nemen aan ons mooie eigen open toernooi. Wij hopen op mooi weer, mooie resultaten en een gezellige sfeer. Veel succes aan alle deelnemers en veel leesplezier!

Najaarscompetitie – Baanbezetting

Over een paar weken begint de najaarscompetitie alweer! Er doen veel teams namens Nijmegen-Quick mee. Kom naar het park om onze teams aan te moedigen. Voor de najaarscompetitie zijn op de volgende data banen gereserveerd:

 • Vrijdagavond 13, 20, 27 september en 4, 11, 18, 25 oktober: vanaf 19:00 uur, 8 banen
 • Zaterdag 14, 21, 28 september en 5, 12, 19, 26 oktober: tussen 11:30 – 19:00 uur, 6 banen
 • Zondag
  • 15 september: tussen 09:00 – 12:00 uur, 8 banen
  • 22 september: tussen 09:00 – 17:00 uur, 2 banen
  • 29 september: tussen 12:00 – 17:00 uur, 2 banen
  • 6 oktober: tussen 09:00 – 12:00 uur, 6 banen en tussen 12:00 – 17:00 uur, 2 banen
  • 20 oktober: tussen 09:00 – 12:00 uur, 2 banen

Lustrumshirts weer te bestellen

Eind juni hebben we ons lustrumshirt geïntroduceerd. Helaas is de webshop van Tennissupplies, waar de shirts besteld kunnen worden, in juli de dupe geworden van een spam aanval. Mailfuncties waren daardoor geblokeerd, waardoor klanten bij het aanmaken van een account geen bevestigingsmail hebben ontvangen en dus ook geen bestelling konden plaatsen. Van een aantal mensen hebben we de bestelling kunnen achterhalen, van sommigen mogelijk niet. Mocht je in de afgelopen periode wel besteld hebben, maar geen mail hebben ontvangen, dan zul je helaas opnieuw moeten bestellen. Inmiddels werken webshop en mail weer naar behoren en zijn de eerste shirts geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Onze lustrumshirts zijn donkerblauwe shirts van een mooie kwaliteit uit de Dunlop-collectie. Er zijn polo’s en t-shirts voor dames en heren en t-shirts voor kinderen. Op de alle shirts prijkt ons logo. Speciaal voor leden van Nijmegen-Quick kunnen we jullie deze aanbieden tegen een gereduceerde prijs: €22,50 voor volwassenen, €17,50 voor kinderen. Je kunt de shirts bekijken en ook passen op de club, bijvoorbeeld tijdens het Open Toernooi!

Bestellen gaat via de website van Tennissupplies, waar we een speciale Nijmegen-Quick pagina hebben: https://www.tennissupplies.nl/kleding-nijmegen-quick.html. Op deze pagina staan ook andere kledingstukken uit de Dunlopcollectie. Deze zijn uiteraard ook te bestellen, maar alleen de shirts hebben ons logo en zijn te verkrijgen met korting. Jullie bestellingen worden niet thuis bezorgd, maar op nader te bepalen momenten geleverd, zodat er geen leveringskosten in rekening worden gebracht.

Bestellingen gedurende de komende week, proberen we nog tijdens het Open Toernooi te leveren en in ieder geval voor de najaarscompetie.

Bij problemen of vragen kun je altijd een mail sturen naar info@nijmegenquick.nl ofinfo@tennissupplies.nl.

Clubhuis schoon achterlaten

Na het tennissen wordt door menig lid nog wat gedronken in ons clubhuis. Ook als er geen bardienst is, kun je zelf gewoon wat pakken en afrekenen. We gaan ervan uit dat iedereen een keer bardienst heeft gehad en dus weet hoe alles werkt in de kantine. Net als thuis maak je schoon wat vies is geworden en ruim je je spullen op voor je vertrekt: glazen omspoelen en kopjes in de vaatwasser. Als deze vol is of nog moet worden uitgeruimd, dan kun je ze op het aanrecht zetten. De sleutel van de keukendeur hangt aan het haakje in de la onder de koffiemachine. Biertje getapt? Zorg dan dat je de tap niet plakkerig achterlaat want fruitvliegjes zijn dol op bier. Mis je iets of is er iets kapot? Mail dan naar leden@nijmegenquick.nl. Bedankt allemaal voor jullie medewerking!

Vrij spelen beperkt tijdens Sanadome Open Toernooi

Ons eigen Nijmegen-Quick Sanadome Open toernooi is van 31 augustus tot en met 8 september. Onze banen zijn gedurende die dagen en dan zeker ’s avonds en in het weekend beperkt beschikbaar om vrij te spelen.

<< Terug naar overzicht