Nieuwsbericht Nieuwsbrief 10: Jeugdcompetitie, ladder, Winterhar(d)t

13 september 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Hoewel de temperaturen het nog niet meteen voorspellen, is het najaar toch echt in aantocht. We hebben een geweldig open toernooi achter de rug en de najaarscompetitie staat voor de deur. Gedurende alle seizoenen is er wat te doen op ons mooie tennispark, vandaar deze nieuwsbrief met informatie over onze aankomende activiteiten.

Veel leesplezier en hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Jeugdcompetitie op 15 september

Op zondag 15 september spelen al onze jeugdcompetitieteams thuis. Hierdoor zijn de banen van 9.00 tot 11.30 uur niet vrij bespeelbaar en tot 12.00 uur beperkt bespeelbaar. In de vorige nieuwsbrief stond dit niet goed aangegeven.

Jullie zijn natuurlijk allen uitgenodigd om onze jeugdspelers aan te komen moedigen! Als je tenniskid nog twijfelt aan meedoen aan de competitie, kom kijken en zie hoe leuk het is. We kunnen dan ook eventuele vragen beantwoorden.

Van competitie spelen wordt tennissen leuker! Daarom introduceren we het all-in-one lidmaatschap voor de jeugd. Meer informatie volgt binnenkort!

Sanadome Nijmegen-Quick Open zeer geslaagd

Het Sanadome Open T.C. Nijmegen-Quick editie 2019 is alweer achter de rug. Negen dagen van tennis, lekker eten en gezellig met elkaar borrelen zijn voorbij gevlogen. Alle ingrediënten voor een succesvol toernooi waren aanwezig: fijne sponsoren, veel aanmeldingen, gunstig gezinde weergoden en (heel) veel sportieve deelnemers.

De toernooicommissie kijkt daarom ook dit jaar terug op een zeer geslaagd toernooi. Wij hebben alweer zin in de editie van 2020 en hopen ook weer veel deelnemers van Nijmegen-Quick te begroeten!

Voor een foto-impressie van het toernooi verwijzen we je graag naar onze Facebookpagina (www.facebook.com/otnijmegenquick).

Schrijf je voor 22 september in voor de interne laddercompetitie

Wil jij leuke wedstrijden spelen tegen spelers van de club van jouw niveau? Dat kan! Op 24 september start de nieuwe ronde van onze interne (ladder)competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Dit is een leuke manier om nieuwe spelers te ontmoeten en (vriendschappelijke) wedstrijden te spelen. In de periode eind sept - eind nov speel je 3 of 4 wedstrijden, wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

 • Je wordt ingedeeld in een poule met 3-4 tegenstanders van jouw niveau
 • Je hebt 8 weken om de wedstrijden in deze ronde te spelen
 • Wedstrijden worden voor je ingepland, maar kunnen in overleg met de tegenstander verplaatst worden. Je speelt dus wanneer jij tijd hebt
 • Na de ronde ga je omhoog, omlaag of stroom je uit als je niet door wilt spelen
Hoe geef ik me op?
 • Download de gratis Scala Sports app (iOS of Android)
 • Ga naar 'Find', druk op 'Leagues'
 • Zoek de competitie 'Nijmegen Quick' en druk op 'Request to join'
 • Op 24 september krijg je een overzicht van jouw speeldagen en tegenstanders

 

Winterhard(t)

Het duurt nog even, maar voor je het weet is de najaarscompetitie voorbij en staat de 26e Winterhard(t) competitie voor de deur. Winterhard(t) is een informele competitie voor dubbels. Je speelt 8-10 wedstrijden verdeeld over ruim 4 maanden. De speelperiode van Winterhard(t) is van 2 november 2019 tot en met 8 maart 2020.

Winterhard(t) wordt gespeeld bij tennisverenigingen Lindenholt, Tachys, Union, De Oorsprong, Berg en Dal, Malden, Nijmegen-Quick, Avanti ‘55, Rapiditas en Weurt. Daarnaast zijn er deelnemers van Slow en The Insiders. Veel variatie dus in verenigingen, banen en tegenstanders.

Informatie betreffende toernooi :

 • Het is een toernooi voor senioren
 • Je schrijft in als team (2 personen), en wel als damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Indeling is naar speelsterkte, waarbij het verschil in speelsterkte tussen beide partners niet meer mag zijn dan één categorie
 • De speeldagen zijn zaterdag en zondag, de eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur en de laatste eindigen om 16.00 uur
 • Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelpartijen van elk 40 minuten, met vooraf een inspeeltijd van 10 minuten
 • Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, wat per deelnemer (5 euro) via automatische incasso wordt geregeld
 • Het uitgebreide reglement vind je op www.toernooi.nl

 

Wacht niet langer en schrijf je in! Dan weet je zeker dat deze winter weer leuke nieuwe tenniservaringen voor je gaat opleveren. Tot 19 oktober a.s. kun je je via www.toernooi.nl voor deze competitie inschrijven. Denk bij verhinderingen ook aan je eventuele (wintersport)vakantie!

Lustrumshirts nog te bestellen

De najaarscompetitie komt eraan. Een goed moment om nog even een lustrumshirt te bestellen of dat natuurlijk met je hele team te doen. Bestellen gaat via de website van Tennissupplies, waar we een speciale Nijmegen-Quick pagina hebben:https://www.tennissupplies.nl/kleding-nijmegen-quick.html. Zie ook de berichten in de vorige nieuwsbrieven en op onze website.

Bij problemen of vragen kun je altijd een mail sturen naar info@nijmegenquick.nl of info@tennissupplies.nl.

Mini-maxi-intro-toernooi op 10 november

Beste maxi ,

Op 10 november is ons altijd succesvolle gezellige mini-maxi-toernooi weer. Blok dit vast in je agenda en maak je neefje, nichtje, zoon, dochter, buurkind, etc. enthousiast en doe mee. Hij/zij hoeft geen lid te zijn. Binnenkort volgt meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Beste mini,

Trek je opa, oma, vader, moeder, oom, tante, buurvrouw, etc. van de bank en vraag of ze met je mee doen aan het altijd gezellige mini-maxi-toernooi! Zeg dat ze 10 november vrij moeten houden voor dit toernooi en zet het in hun agenda. Hij/zij hoeft geen lid te zijn. Binnenkort volgt meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

<< Terug naar overzicht