Nieuwsbericht Nieuwsbrief 11: Winterhard(t), Mini maxi, voorjaarscompetitie

18 oktober 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

De najaarscompetitie zit er al weer bijna op, de dagen worden korter en het weer wordt ruiger. Dit alles kan ons niet tegenhouden om toch richting het tennispark te komen. In deze nieuwsbrief vinden jullie informatie over de evenementen die dit najaar en deze winter nog plaats zullen vinden.

Heel veel leesplezier en tot snel op de tennisbaan!

Nog twee dagen om in te schrijven voor Winterhar(d)t

Op uiterlijk zaterdag 19 oktober kun je je nog inschrijven voor Winterhard(t). Dit kan via www.toernooi.nl. Winterhar(d)t is een informele competitie voor dubbels. Je speelt 8-10 wedstrijden verdeeld over ruim vier maanden. De speelperiode van Winterhard(t) is van 2 november 2019 tot en met 8 maart 2020. Zie voor meer informatie o.a. de vorige nieuwsbrief of onze website.

Mini Maxi toernooi op 10 november

Op 10 november 2019 is het weer tijd voor het Mini Maxi Intro Toernooi! Een leuk toernooi, puur voor de gezelligheid, waar we met elkaar (mini met maxi tegen een andere mini met maxi) leuke wedstrijdjes gaan spelen. Daarnaast wordt er voor wat lekkers te snacken/eten en drinken gezorgd. Het is elk jaar weer een groot succes. Het toernooi begint om 12.00 uur. Ergens tussen 16.00 en 17.00 uur verwachten we af te sluiten.

Let op, OF de maxi OF de mini hoeft lid te zijn van Nijmegen-Quick! Ook geïnteresseerden die eventueel lid willen worden mogen zich aanmelden! Maak dus vrienden, vriendinnen, neven, nichten, buurkids, opa's, oma's, tennisvrienden van je ouders/verzorgers, etc. enthousiast.

Voor de duidelijkheid, iedereen is welkom. Dus speel je nu in rood, ook dan kun je meedoen! We maken waar mogelijk poultjes op niveau en zullen daarbij rekening houden met leeftijd/kleur. Er zal dus op verschillende soorten veldjes gespeeld worden, met rode, oranje, groene en gele ballen. Twijfel niet en meld je aan! Hoe meer er mee doen, hoe beter we op niveau kunnen indelen.

Inschrijven kan tot 27 oktober 2019 via een mail naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld bij het aanmelden jullie beide namen en van de mini de leeftijd en de ervaring of kleur volgens het tenniskidsprincipe! Je krijgt een bevestigingsmail als de aanmelding goed is binnen gekomen. De kosten zijn €10,- per koppel en kunnen ter plekke worden voldaan. Vragen kun je mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Meer informatie vind je op de poster in het clubhuis of op de website.

Voorjaarscompetitie 2020: schrijf je uiterlijk 1 december in

Ook volgend jaar neemt Nijmegen-Quick weer deel aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden april en mei 2020 wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Meer informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldata vind je op https://knltb.nl/tennissers/competitie/senioren/voorjaarscompetitie.

Ben je geïnteresseerd om voorjaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team op door een e-mail te sturen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven = deelnemen. Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage en het competitiereglement van de KNLTB. Inschrijven kan tot en met zondag 1 december, reageer dus snel!

Teams die in 2019 aan de KNLTB voorjaarscompetitie hebben deelgenomen, krijgen voorrang bij overinschrijving. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de Technische Commissie op onze website. Op de zondag is voldoende ruimte voor nieuwe teams.

Opgeven als invaller kan uiteraard ook, stuur even een mailtje naar bovenstaand e-mailadres!

Lustrumshirts nog te bestellen

Ons lustrumshirt is dit hele jaar nog te bestellen via de website van Tennissupplies, waar we een speciale Nijmegen-Quick pagina hebben: https://www.tennissupplies.nl/kleding-nijmegen-quick.html. Zie ook de berichten in de vorige nieuwsbrieven en op onze website.

Bij problemen of vragen kun je altijd een mail sturen naar info@nijmegenquick.nl of info@tennissupplies.nl.

Informatie over lidmaatschap en afmelden

Op 15 oktober is het winterlidmaatschap weer ingegaan. Ons reguliere lidmaatschap geldt vanaf 1 januari voor het hele jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Wil je je afmelden als lid, dan moet je dat doen vóór 1 november voorafgaand aan het jaar waarin je wilt stoppen. Alle informatie over lidmaatschap vind je op onze website.

<< Terug naar overzicht