Nieuwsbericht Nieuwsbrief 12: BB&B toernooi, voorjaarscompetitie, jeugd

23 november 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het jaar loopt ten einde. Toernooien zijn gespeeld, maar de indeelavond loopt gewoon door en het eerste toernooi van 2020 komt er al weer aan. En meld je op tijd aan voor de voorjaarscompetitie. Wij hopen jullie, ondanks het koudere weer, de komende weken op de tennisbaan te zien. We wensen jullie veel leesplezier!

Bubbels, Babbels & Ballen!

Het is bijna 2020: tijd voor iets nieuws! Daphne, Emma, Judith, Kiki en Marlies van Dames 2 willen graag met jullie proostend het nieuwe jaar in. Daarom organiseren zij zaterdag 11 januari de nu al legendarische eerste editie van het Bubbels, Babbels & Ballen tennistoernooi.

Aanvang is vanaf 14.30 uur. Er wordt getennist van 15.00 tot 21.00 uur met daarna de mogelijkheid om door te borrelen tot in de kleine uurtjes. Deelname is voor leden vanaf 18 jaar. Iedereen schrijft zich individueel of met een introducé in. Elk niveau is welkom. De kosten zijn 10 euro per persoon, inclusief een lekkere hap bij de frietkraam. De dresscode is goud. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar de vinder van de gouden bal krijgt eeuwige roem!

Om je in te schrijven mail je naar degoudenballen@gmail.com met je naam en de naam van je eventuele introducé en het speelniveau. Meld je aan voor 5 januari 2020.

Wees er snel bij! Tot de 11e!

Voorjaarscompetitie 2020: schrijf je uiterlijk 1 december in

Ook volgend jaar neemt Nijmegen-Quick weer deel aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden april en mei 2020 wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Meer informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldata vind je op https://knltb.nl/tennissers/competitie/senioren/voorjaarscompetitie/.

Ben je geïnteresseerd om voorjaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team op door een e-mail te sturen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven = deelnemen. Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage en het competitiereglement van de KNLTB. Inschrijven kan tot en met zondag 1 december, reageer dus snel!

Teams die in 2019 aan de KNLTB voorjaarscompetitie hebben deelgenomen, krijgen voorrang bij overinschrijving. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de Technische Commissie op onze website. Op de zondag is voldoende ruimte voor nieuwe teams.

Opgeven als invaller kan uiteraard ook, stuur even een mailtje naar bovenstaand e-mailadres!

Nieuwe jeugdlidmaatschappen bij Nijmegen-Quick

Nijmegen-Quick vindt het belangrijk om zo veel mogelijk kinderen enthousiast te krijgen en houden voor tennis. Daarom hebben we twee zeer aantrekkelijke en voordelige tenniskidspakketten.

Met tennispakket "Smash" mag je het hele jaar vrij tennissen, krijg je een KNLTB-pas, speel je twee keer per jaar competitie en kun je gratis meedoen met de clubkampioenschappen en alle andere activiteiten van de jeugdcommissie voor maar 75 euro per jaar. Voor de tenniskids, die niet mee kunnen of willen doen met de competitie, hebben we tennispakket " Volley". Daarmee kun je het hele jaar vrij tennissen en krijg je een KNLTB-pas voor 60 euro per jaar. Daarnaast kun je tegen betaling mee doen met de clubkampioenschappen en alle overige activiteiten.

De nieuwe tenniskidspakketten zullen per 1 januari 2020 in gaan. Zie voor meer informatie over de jeugdlidmaatschappen onze pagina’s Jeugd op de website.

Vacatures in bestuur en communicatiecommissie

Onze club is afhankelijk van vrijwilligers.

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die wil helpen de communicatie binnen Nijmegen-Quick te verzorgen. Je werkt dan mee aan de nieuwsbrief, de website, Facebook en de clubapp. Natuurlijk is ook je inbreng voor verdere verbetering van de communicatie welkom.

Bovendien zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van onze club en mee te denken over ons beleid, dan horen we graag van je.

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures of wil je je op een ander gebied nuttig maken, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of mail aan info@nijmegenquick.nl.

Data nieuwjaarsreceptie en ALV

Op woensdag 8 januari 2020 staat onze nieuwjaarsreceptie gepland. Vanaf 20.00 uur proosten wij graag met jullie op het nieuwe jaar. Onze Algemene Ledenvergadering zal op maandag 10 februari 2020 worden gehouden.

Noteer deze data alvast in je agenda!

Woensdagavond: Indeelavond

Wil je lekker blijven tennissen in de winter? Ben je op zoek naar nieuwe tennismaatjes? Kom dan op woensdag naar de indeelavond. Je speelt iedere ronde tegen andere mensen op verschillende niveaus. Perfect om nieuwe speltypes en verrassende tegenstanders te ontmoeten! Het is de ideale manier om te tennissen tegen andere mensen dan je vaste clubje. Ook leer je andere leden van T.C. Nijmegen-Quick kennen en is het een manier om je als nieuw lid sneller thuis te voelen.

Er wordt gespeeld vanaf 20.00 uur in rondes van 45 minuten. Na elke ronde kun je instromen. Kijk op de website voor de precieze tijden en hoe het indelen in zijn werk gaat. Vind je het fijn vooraf wat uitleg te krijgen, mail dan naar (één van) de leden van de indeelcommissie dan zorgen zij dat de indeler van die avond op de hoogte is van je komst.

Lustrumshirts nog te bestellen

Ons lustrumshirt is dit hele jaar nog te bestellen via de website van Tennissupplies, waar we een speciale Nijmegen-Quick pagina hebben: https://www.tennissupplies.nl/kleding-nijmegen-quick.html. Zie ook de berichten in de vorige nieuwsbrieven en op onze website.

Geen waardevolle spullen in je auto

Ook op onze parkeerplaats blijkt wel eens een ruitje te worden ingetikt. Laat geen waardevolle spullen zichtbaar achter in je auto!

<< Terug naar overzicht