Nieuwsbericht Nieuwsbrief 13: BB&B, beschikbaarheid banen, receptie

31 december 2019

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van 2019. De redactie en het bestuur wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2020. Wij hopen u snel te begroeten tijdens één van de activiteiten gedurende dit winterseizoen.

Bubbels, Babbels & Ballen!

Zin in een gezellig toernooitje na de feestdagen? Op zaterdag 11 januari 2020 vindt de eerste editie plaats van het Bubbels, Babbels & Ballen tennistoernooi. Schrijf je voor 5 januari in door middel van een e-mail naar degoudenballen@gmail.com met je naam en de naam van je eventuele introducé en het speelniveau. Zie de vorige nieuwsbrief of het nieuws op de website voor meer informatie.

Beschikbaarheid banen op 11 januari

Op zaterdag 11 januari zijn al onze 8 banen van 15.00 tot 21.00 uur gereserveerd voor het Bubbels, Babbels & Ballen toernooi. Er is dan dus geen gelegenheid om vrij te tennissen.

Nieuwjaarsreceptie op 8 januari

Op woensdag 8 januari 2020 staat onze nieuwjaarsreceptie gepland. Vanaf 20.00 uur proosten wij graag met jullie op het nieuwe jaar.

Algemene Ledenvergadering op 10 februari

Onze Algemene Ledenvergadering zal op maandag 10 februari 2020 worden gehouden. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Vacatures in bestuur en communicatiecommissie

Onze club is afhankelijk van vrijwilligers.

Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die wil helpen de communicatie binnen Nijmegen-Quick te verzorgen. Je werkt dan mee aan de nieuwsbrief, de website, Facebook en de clubapp. Natuurlijk is ook je inbreng voor verdere verbetering van de communicatie welkom.

Bovendien zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van onze club en mee te denken over ons beleid, dan horen we graag van je.

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures of wil je je op een ander gebied nuttig maken, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of mail aan info@nijmegenquick.nl.

De hele winter is het ‘Woensdagavond: Indeelavond’

Wil je lekker blijven tennissen in de winter? Kom dan op woensdag naar de indeelavond. Deze gaat altijd door, mits de banen bespeelbaar zijn.

Er wordt gespeeld vanaf 20.00 uur in rondes van 45 minuten. Na elke ronde kun je instromen. Kijk op de website voor de precieze tijden en hoe het indelen in zijn werk gaat. Zie ook de vorige nieuwsbrief.

<< Terug naar overzicht