Nieuwsbericht Nieuwsbrief 1: Ladder, jeugd, ALV, bardienst

01 februari 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

2020 is begonnen. In deze eerste nieuwsbrief van dit jaar vinden jullie de data van de komende voorjaarsactiviteiten. De belangrijkste data staan altijd in de Agenda, in de rechterkolom van de nieuwsbrief. In de artikelen in de nieuwsbrief volgt dan te zijner tijd meer inhoudelijke informatie. Voor nu, veel leesplezier en tot snel op de baan of daarbuiten bij één van onze activiteiten.

Interne laddercompetitie weer van start

Geef je op voor de volgende ronde van de (vriendschappelijke) interne competitie! De ronde loopt van 1 februari t/m 31 maart. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Dit is de ideale manier om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen en vriendschappelijke wedstrijden te spelen tegen nieuwe tegenstanders. Je kunt je opgeven tot 10 februari.

Hoe werkt het?

  • Je wordt ingedeeld in een poule met 4 tegenstanders van jouw niveau
  • Je speelt 1 wedstrijd tegen iedere tegenstander
  • Je bepaalt zelf wanneer je speelt!

Hoe geef ik me op?

  • Download of open de Scala app (download link: iOS of Android)
  • Ga naar ‘Leagues’
  • Geef je op voor de league ‘Nijmegen Quick’

     

Winteractiviteit jeugd op 15 februari

De jeugdcommissie organiseert op 15 februari een leuke winteractiviteit voor de jeugd van alle leeftijden. Het is geen tennistoernooi, maar het zal gaan om een activiteit op en om de baan. Dus ook als het geen tennisweer is gaat het gewoon door. Kleed je wel warm aan, trek sportschoenen en -kleding aan en neem je racket mee.

Bovendien worden op deze dag jullie shirts uitgedeeld en is het de kick-off van onze nieuwe tenniskidspakketten. Nog een extra reden dus om mee te doen.

Meld je aan voor 8 februari via jcnijmegenquick@gmail.com. Kijk op de poster in het clubhuis voor meer informatie. Kijk ook in de voorjaarskalender op de website of op onze social media kanalen voor nog meer leuke jeugdactiviteiten de komende maanden.

Algemene ledenvergadering op 10 februari

Het bestuur van T.C. Nijmegen-Quick nodigt alle leden van harte uit op de algemene ledenvergadering (ALV). Deze vindt plaats op maandag 10 februari 2020 om 20.00 uur in ons clubgebouw aan de Nijmeegsebaan 141. De agenda, de concept notulen van de ALV 2019 en het jaarverslag 2019 zijn te vinden op onze website www.nijmegenquick.nl.

Bardiensten 2020

Er worden in 2020 geen pasjesavonden gepland. Dat is niet nodig, omdat je KNLTB-pas nog een jaar geldig blijft. Op die pasjesavonden kon je je bardienst afspreken. Dat gaan we nu op een andere manier organiseren. Volgende week volgt hierover meer informatie. Houd nieuwsbrief en website in de gaten.

Voorjaarstoernooi op 29 maart

Op zondag 29 maart vindt ons eigen voorjaarstoernooi (ook wel bekend als Paastoernooi) weer plaats. Meer informatie volgt binnenkort. Houd de nieuwsbrief, de website en de posters in ons clubhuis in de gaten. En noteer de datum alvast!

Clubkampioenschappen voor senioren en jeugd van 22 t/m 28 juni

De datum van een van de belangrijkste toernooien van het jaar is bekend. Van 22 t/m 28 juni zal op ons mooie park de volgende editie van de Quick Classics plaatsvinden. In deze week zal bepaald worden wie zich dit jaar clubkampioen van Nijmegen Quick mag noemen. Zet het alvast in je agenda, zodat je er bij kunt zijn!

<< Terug naar overzicht