Nieuwsbericht Nieuwsbrief 2: Voorjaarstoernooi, zomertraining, bardienst

10 maart 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het wordt al weer eerder licht en je voelt het voorjaar naderen. ‘s Avonds zijn velen van jullie weer op de tennisbaan te vinden. De competitie is in aantocht, maar eerst hebben we nog een paar andere evenementen.

Veel leesplezier en hopelijk tot snel op de tennisbaan.

Voorjaarstoernooi op zondag 29 maart: meld je aan!

De lente is in aantocht. Competitie en trainingen gaan weer bijna starten en we zijn wel weer toe aan wat voorjaarsenergie. Genoeg redenen voor een gezellig toernooitje op de club! Alle seniorleden zijn van harte welkom. We spelen alleen dubbels.

Ontvangst is vanaf 10.30 uur met koffie/thee. Om 11.00 uur starten de wedstrijden. ‘s Middags serveren we een lunch met soep en broodjes. Rond 16.00 uur sluiten we het toernooi af met een borrel. En, er is weer een prijsvraag, dus wie-weet win jij de prijs!

Meld je uiterlijk 27 maart aan via een e-mail aan pascalegrace@live.nl onder vermelding van 'voorjaarstoernooi' en je naam en speelsterkte. De kosten voor het toernooi bedragen €6,- per persoon en kun je op de dag zelf voldoen.

Inschrijven tennislessen zomer 2020

Nog een paar dagen, maar uiterlijk tot en met 14 maart aanstaande kun je je weer inschrijven voor de tennislessen, die gedurende het zomerseizoen 2020 op onze banen worden gegeven. De inschrijfformulieren en het lesreglement kun je vinden op de website onder Trainingen.

Bardiensten 2020

Velen hebben hun bardienst in 2020 nog niet ingepland. Een bardienst draaien hoort bij het lidmaatschap van onze club. Denk er dus nog even aan deze in te plannen. Dit kan online. Zie voor meer informatie de speciale nieuwsbrief die we je op 14 februari hebben gemaild. Deze vind je ook op de website.

Oefenmiddag competitie jeugd op 15 maart

Op 15 maart staat de oefenmiddag competitie gepland voor de 5 jeugdteams. Deze middag wordt er uitleg gegeven over de spelregels en organisatorische zaken aan de kids en ouders/verzorgers. Waarna de kids de kans hebben een eigen teamvlag te maken. Ook wordt je Nijmegen-Quick shirt uitgereikt. Als laatste gaan ze een paar oefenwedstrijdjes spelen onder aanmoediging van de ouders/verzorgers.

Heb je jezelf niet aangemeld voor de competitie of twijfel je hier nog over. Je bent welkom om op de competitiemiddag eens mee te kijken en je vragen te stellen. Ook als je dit leest en je een trainingsgenoot hebt die nog twijfelt, nodig hem/haar dan uit. Zorg wel even dat je vooraf een mailtje stuurt naar jcnijmegenquick@gmail.com.

Winteractiviteit jeugd

Op 15 februari was er voor het eerst een winteractiviteit voor de jeugd gepland. In groepjes gingen de kids allerlei spelletjes, quizzen en andere uitdagingen uitvoeren met en zonder bal en racket. Iedereen was superfanatiek en had het erg naar de zin. Na al dat harde werken is er afgesloten met een frietje en marshmallows met bisquitjes bij de vuurkorf.

Het was een groot succes en tegelijkertijd ook de kick-off van de nieuwe jeugdpakketten. Een deel van de kids hebben hun shirt van Nijmegen-Quick met eigen naam al in ontvangst mogen nemen.

<< Terug naar overzicht