Nieuwsbericht Nieuwsbrief 3: Weer dubbelen, trainer Patrick stopt, lid worden

26 mei 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het nieuws wordt deze periode uiteraard gedicteerd door de richtlijnen rond het coronavirus. Dat is in deze nieuwsbrief helaas nog niet anders, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen. Blijf gezond allemaal!

Dubbelen mag weer!

Hierop heeft het gros van onze seniorleden gewacht: we mogen weer dubbelen! De KNLTB meldde dit een paar dagen geleden en inmiddels hebben we ook van de gemeente groen licht. Dus vanaf dinsdag 26 mei kunnen onze volwassenen van 19 jaar en ouder banen reserveren om te dubbelen. Daarbij is belangrijk, dat de anderhalve meter afstand gehandhaafd wordt.

Reserveren kan alleen op afstand via de KNLTB clubapp. Mocht je na een reservering onverhoopt niet kunnen, annuleer dan je reservering ook via de app. Op die manier voorkom je dat er banen leeg blijven, terwijl je clubgenoten daar hadden kunnen tennissen.

De trainingen voor senioren beginnen volgende week. Degenen die zich hiervoor hebben opgegeven, hebben inmiddels bericht gehad van Anne-Marie Kirch.

Verder verandert er nog niets. Onze richtlijnen specifiek voor de jeugd blijven van kracht. Het clubhuis is helaas nog gesloten. Natuurlijk blijven ook de richtlijnen van het RIVM gelden. We vragen iedereen zich aan deze richtlijnen te houden en zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te nemen en gezond verstand te gebruiken. Dit is in het belang van ons allemaal. Kijk op de websites van RIVM en KNLTB en onze vorige nieuwsbrief voor meer informatie.

Voor vragen of bij twijfel over wat er kan of mag, stuur een mail naar info@nijmegenquick.nl of leden@nijmegenquick.nl.

Trainer Patrick de Groot stopt

Onlangs heeft onze tennistrainer Patrick de Groot te kennen gegeven per direct te stoppen met het geven van trainingen, en daarmee de zomertrainingen 2020. We betreuren dit, maar respecteren de redenen van Patrick. Patrick heeft bij Nijmegen-Quick meer dan 10 jaar tennisles gegeven aan jong en oud. We bedanken Patrick voor zijn jarenlange inzet. Ondertussen zijn we blij, dat Anne-Marie Kirch bereid is gevonden deze zomer een aantal uren van Patrick over te nemen. Ze zorgt bovendien voor de organisatie en communicatie rond de trainingen. Nijmegen-Quick zal in het najaar weer trainingen gaan aanbieden. In welke vorm en door wie wordt de komende tijd duidelijk.

Deze zomer tennissen bij Nijmegen-Quick?

De zomervakantie komt eraan. De kans is vrij groot, dat we die in eigen land gaan doorbrengen. Dan is het fijn om regelmatig een balletje te slaan. Ken je mensen die graag zouden willen gaan tennissen, informeer hen dan eens over het lidmaatschap van Nijmegen-Quick. Deze zomer bieden we de mogelijkheid om vanaf 1 juli lid te worden. De tarieven zijn te vinden op de website onder de kop Lidmaatschap.

<< Terug naar overzicht