Nieuwsbericht Nieuwsbrief 5: Nieuwe trainer, indeelavond weer van start

13 juli 2020

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 5: 13 juli 2020

In deze nieuwsbrief

Voorwoord

Nieuwe tennistrainer

Indeelavond weer van start

Open toernooi of niet?


 
Voorwoord

Het nieuwe 'normale' leven krijgt steeds meer vorm, wat ook weer leidt tot 'normalere' nieuwsbrieven. In deze nieuwsbrief vinden jullie goed nieuws over ontwikkelingen op de club.

Een fijne zomer en hopelijk tot snel op de tennisbaan!

 

Nieuwe tennistrainer

We zijn zeer verheugd jullie te kunnen melden, dat Nijmegen Quick een nieuwe hoofdtrainer heeft. Zijn naam is Joep Hofman en we heten hem van harte welkom bij onze club. Hij zal vanaf komend najaar het grootste deel van de tennistrainingen bij Nijmegen-Quick voor z'n rekening nemen. Joep Hofman is aangesloten bij de tennisschool van Tom Kreemers, TSTK. Hij zal zich snel nader voorstellen. We zijn bovendien blij, dat Anne-Marie Kirch een aantal uren bij ons les blijft geven. Het is de bedoeling dat Joep en Anne-Marie daarbij zoveel mogelijk samenwerken. Na de zomervakantie plannen we een activiteit waarbij zowel junioren als senioren met Joep Hofman en TSTK kunnen kennismaken. Hierover lezen jullie binnenkort meer. Ook volgt er snel informatie over hoe de inschrijving voor de wintertrainingen 2020/2021 in z'n werk gaat. Houd dus de nieuwsbrieven en onze online media in de gaten. We hopen op een jarenlange, vruchtbare samenwerking met Joep Hofman en TSTK.

Indeelavond weer van start

We kunnen weer van start! Op de vertrouwde woensdagavond is het vanaf 15 juli weer mogelijk om mee te doen aan onze indeelavond. De aanpak doen we, vanwege de corona-richtlijnen, op een andere manier. Net zoals bij vrij tennissen, moet je je eerst aanmelden. Het is dus niet de bedoeling op de bonnefooi naar het tennispark te komen. Aanmelden kan door uiterlijk op dinsdagavond 23.00 uur een appje te sturen naar Karlijn Breunissen op nummer 0613303869 met de tijd van de eerste ronde waarin je de eerstkomende indeelavond wilt meedoen (20.00u, 20.45u, 21.30u). Karlijn zorgt dan voor het afhangen van de banen. Op de avond zelf wordt er ingedeeld. Zorg dus wel dat je er 5 minuten van te voren bent en neem je tennispasje mee. We zullen indelen op het indeelbord buiten. Let er wel op, dat je 1,5 meter afstand houdt.

Kortom, wil je naar de indeelavond komen, meld je van te voren aan!

We hopen jullie allemaal snel (weer) te zien. De indeelavond is de ideale manier om eens tegen anderen te tennissen dan tegen of met je vertrouwde clubje en bovendien om andere leden te leren kennen. Zegt het voort.

Open toernooi of niet?

In een ‘normaal’ jaar zou begin september ons eigen open toernooi plaatsvinden. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden of we het toernooi in enige vorm kunnen organiseren. We houden jullie op de hoogte.

<< Terug naar overzicht