Nieuwsbericht Nieuwsbrief Special Tennistraining

30 juli 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

In de vorige nieuwsbrief konden jullie lezen dat Nijmegen-Quick de tennistrainingen vanaf 1 september 2020 laat verzorgen door tennisschool TSTK en dat we een nieuwe hoofdtrainer hebben. In deze nieuwsbrief stellen de tennisschool en de tennistrainers zich aan jullie voor. Dat doen ze niet alleen schriftelijk. Op zaterdag 5 september kunnen jullie live kennismaken op onze club. Daarnaast geven we meer informatie over hoe je je kunt inschrijven voor de komende najaars-/wintertrainingen.

Even voorstellen …

Tom Kreemers en Tennisschool TSTK

Ik ben Tom Kreemers en mag vanaf oktober met mijn tennisschool de tennislessen gaan verzorgen op jullie mooie vereniging. Ik kom uit Ammerzoden en geef al ruim 20 jaar tennisles. Ik heb bij verschillende verenigingen les gegeven en ben jaren als bondstrainer voor de KNLTB actief geweest.

In 2005 heb ik Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) opgericht. Zelf sta ik nog dagelijks op de baan en samen met Bram Kaffener (manager TSTK) onderhouden we de contacten bij de verenigingen en geven we leiding aan het trainersteam. TSTK is op het moment actief bij 28 verenigingen. Naast het verzorgen van de trainingen doen we meer voor de verenigingen. Wij bieden een totaal pakket aan wat inhoudt dat we onder andere ook commissies ondersteunen, evenementen organiseren en voor werving en behoud van leden zorgen.

Met Joep Hofman en Anne-Marie Kirch hebben we een ervaren, enthousiast en vakkundig team voor jullie vereniging. Wij hebben veel zin om te starten en ik hoop op een lange en succesvolle samenwerking.

Met sportieve groeten,

Tom Kreemers

Tennistrainer Joep Hofman

Ik ben Joep Hofman en ik ga vanaf komend najaar samen met Anne-Marie de tennislessen bij jullie mooie vereniging verzorgen. Ik woon samen met mijn vriendin Mojra en 4 kinderen in Haalderen.

Ik ben begonnen met tennissen op 7 jarige leeftijd in Bemmel en was gelijk helemaal verknocht aan het spelletje. Op 14-jarige leeftijd werd ik Nederlands Kampioen. Er volgde een periode van vele internationale toernooien en mooie overwinnen op o.a. Krajicek en Dogger. Ik heb nog een tijdje geprobeerd om met tenniswedstrijden mijn geld te verdienen. Helaas is dat voor een erg klein groepje weg gelegd.

Omdat ik inmiddels in Duitsland competitie speelde was de stap om daar tennisles te gaan geven een kleine. Ik haalde mijn A en B licentie in Nederland. Na een periode in Duitsland heb ik de overstap gemaakt naar Nederland en heb ik mijn trainerscarrière verder uitgebouwd. Een aantal tussenjaren heb ik gewerkt in een andere branche. Mijn vriendin moedigde mij aan om mijn hart weer te gaan volgen, en weer te gaan doen waar ik me goed bij voel, mensen leren tennissen. Sinds 2012 ben ik weer actief les aan het geven op diverse verenigingen in Brabant en regio Nijmegen.

Ik ben cat 2 speler en speel zelf ook nog graag, zo speel ik competitie in Duitsland en nog wat toernooien elke zomer. Met veel plezier en enthousiasme geef ik les en vind het een uitdaging om mijn leerlingen ongeacht het niveau met plezier (beter) te leren tennissen.

Ik heb ontzettend veel zin om te gaan starten!

Tot snel op de banen van Quick!

Sportieve groet,

Joep Hofman

Tennistrainer Anne-Marie Kirch

Mijn naam is Anne-Marie Kirch. Waarschijnlijk ben ik voor de meesten van jullie wel een bekend gezicht. Misschien heb je al eens les van me gehad. Toch ook nog een korte introductie van mij voor degenen die mij niet kennen. Ik ben nu bijna tien jaar tennisdocent, waarvan het grootste deel bij Nijmegen-Quick. Daarnaast geef ik ook tenniscursussen op het Sportcentrum van de Radboud Universiteit.

Ik heb afgelopen jaren les gegeven aan diverse doelgroepen, van Tenniskids, studenten tot Tennis Fit (55+). Plezier en leren kunnen wat mij betreft heel goed samen gaan in het tennisspel en je bent nooit te oud om te leren en jezelf te verbeteren. Hoe meer je van het spelletje gaat genieten, hoe sneller je vaardigheden zullen verbeteren en je totale spel vooruit zal gaan. Mijn drive als tennisleraar is om je te inspireren en je op de baan te laten ontdekken en ervaren hoe je optimaal kunt genieten en presteren op de baan.

Mijn motto: “Je hoeft niet altijd de beste te zijn, maar je moet proberen om het beste uit jezelf te halen”. Ik wil mijzelf als mens en leraar ook ontwikkelen en hoop op een vruchtbare samenwerking met Tom en Joep. Ik zie uit naar een mooie nieuwe samenwerking onder de vlag van TSTK!

Tot op de baan!

Anne-Marie Kirch

 

Kennismaking en clinic op 5 september

Op zaterdagmiddag 5 september stellen de tennisschool en de -trainers zich op het park van Nijmegen-Quick aan de leden voor. Dat doen ze via twee clinics. Om 16.00 uur voor onze jeugdleden, om 17.00 uur voor senioren. Als je hieraan mee wilt doen, is het de bedoeling dat je je inschrijft. Dat kan via een mailtje aan info@nijmegenquick.nl met daarin je naam, leeftijd en speelsterkte. Je mag natuurlijk ook gewoon komen kijken die middag.

Schrijf je in voor najaarstrainingen

Uiteraard gaan we de komende winter weer tennistrainingen aanbieden. Vanaf 5 oktober gaan deze najaars/wintertrainingen 20/21 van start. Ze worden verzorgd door Joep en Anne-Marie. Je kunt je tot 18 september inschrijven via het formulier op de website van TSTK.

Maak kennis met tennis

Speciaal voor de jeugd in Nijmegen organiseert onze tennisschool TSTK ‘Maak kennis met tennis’. Dit gebeurt op vrijdagmiddagen 18 en 25 september op onze club. De jeugd krijgt dan de gelegenheid om de tennissport te leren kennen. Meer informatie volgt, maar vertel het vast aan vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen of natuurlijk je eigen kinderen.

<< Terug naar overzicht