Nieuwsbericht Nieuwsbrief Special Clubkampioenschappen

06 augustus 2020

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Special Clubkampioenschappen

Geen open toernooi, maar 'corona-proof' clubkampioenschappen in de eerste week van september

Elk jaar staat in de eerste week van september ons eigen open toernooi op de planning. De afgelopen jaren is een mooi en goed bezocht evenement neergezet. In verband met de Corona-richtlijnen zouden we de nodige concessies moeten doen. Mede omdat we vinden dat we op deze manier geen open toernooi kunnen organiseren, dat recht doet aan de vorige edities, hebben we besloten om ons open toernooi in 2020 niet door te laten gaan.

Ondertussen weten we dat velen van jullie graag willen tennissen, wedstrijden willen spelen en zin in een toernooi hebben. En, in juni van dit jaar konden onze clubkampioenschappen ook al geen doorgang vinden. Daarom gaan we van 31 augustus tot en met 6 september a.s. de clubkampioenschappen voor senioren organiseren. Uiteraard moeten deze ook 'Corona-proof' zijn. Daarom zal er een aantal zaken net wat anders zijn dan in vorige jaren:

  • Je schrijft je in principe in voor slechts 1 categorie. Wel vragen we je bij inschrijving of je eventueel aan een 2e categorie mee zou willen doen. Of dit mogelijk is, is volledig afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
  • Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 5,- in plaats van € 7,50.
  • Er zal geen feestavond, buffet of barbecue georganiseerd worden. Na de wedstrijd gezellig een drankje drinken is uiteraard wel mogelijk.

De organisatie zal erop toezien dat richtlijnen van het RIVM en de KNLTB gevolgd worden. Daarnaast is het in deze onzekere tijd ook mogelijk dat de richtlijnen toch worden aangescherpt. Wij houden dit uiteraard in de gaten, maar gaan er vanuit dat we een leuk toernooi kunnen organiseren.

Schrijf je dus snel in op toernooi.nl. Dit kan tot uiterlijk 24 augustus.

<< Terug naar overzicht