Nieuwsbericht Nieuwsbrief 6: Clubkampioenschappen, ladder, training

19 augustus 2020

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 6: 18 augustus 2020

In deze nieuwsbrief

Voorwoord

Schrijf je in voor de clubkampioenschappen

Interne laddercompetitie weer van start

Kennismaking en clinic met tennistrainers

Schrijf je in voor de najaarstrainingen 20/21

Geen indeelavond op 2 september


Voorwoord

De najaarscompetitie komt al in zicht. Maar voordat we ons weer gaan meten met tennissers van andere clubs, hebben we nog een aantal activiteiten op de agenda staan. Dus heb je zin om te tennissen, schrijf je dan snel in voor een van de activiteiten.

Schrijf je in voor de clubkampioenschappen

De inschrijvingen voor de clubkampioenschappen van 31 augustus t/m 6 september stromen binnen. Wij hopen dat er komende week nog vele volgen. Aangezien dit de eerste ‘Corona-proof’ versie van de clubkampioenschappen is, kunnen we helaas minder deelnemers toelaten. Zorg er dus voor dat je erbij bent, en schrijf je snel in via toernooi.nl. Dat kan tot uiterlijk 24 augustus.

Interne laddercompetitie weer van start

Wil je (vriendschappelijke) wedstrijden spelen tegen andere leden? Geef je dan op voor onze interne enkel competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht speelsterkte.

Hoe werkt het?

  • De competitieronde loopt van 25 augustus t/m 11 oktober (8 weken)
  • Je komt in een poultje met vier tegenstanders van jouw niveau
  • Je speelt één wedstrijd tegen iedere tegenstander
  • Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!

Hoe geef ik me op?

  • Download de Scala Sports app (download link: iOS of Android)
  • Ga naar ‘Competities’
  • Zoek en geef je op voor de competitie: ‘Nijmegen Quick’.

De organisatie loopt via Scala Sports. Scala Sports werkt samen met de KNLTB om mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij service@scalasports.com.

Kennismaking en clinic met tennistrainers

Op zaterdagmiddag 5 september stellen Tennisschool Tom Kreemers en trainers Joep Hofman en Anne-Marie Kirch zich op het park van Nijmegen-Quick aan de leden voor. Dat doen ze via twee clinics. Om 16.00 uur voor onze jeugdleden, om 17.00 uur voor senioren. Als je hieraan mee wilt doen, is het de bedoeling dat je je inschrijft. Dat kan via een mailtje aan info@nijmegenquick.nl met daarin je naam, leeftijd en speelsterkte. Je mag natuurlijk ook gewoon komen kijken die middag.

Schrijf je in voor de najaarstrainingen 20/21

Vanaf 5 oktober gaan de najaars/wintertrainingen 20/21 van start. Ze worden verzorgd door Joep Hofman en Anne-Marie Kirch. Je kunt je tot 18 september inschrijven via het formulier op de website van Tennisschool Tom Kreemers.

Geen indeelavond op 2 september

Op woensdag 2 september is er in verband met de clubkampioenschappen geen indeelavond. Op de andere woensdagen ben je natuurlijk van harte welkom.

<< Terug naar overzicht