Nieuwsbericht Nieuwsbrief Special Clubkampioenschappen

30 augustus 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Komende week (van 31 augustus t/m 5 september) vinden onze clubkampioenschappen plaats. Via deze Nieuwsbrief Special geven we jullie de laatste informatie voor dit evenement. Wij wensen alle deelnemers veel succes!

'Corona proof' clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen vinden dit jaar in een andere periode plaats dan andere jaren. Corona is hier de oorzaak van, aangezien het in juni niet mogelijk was om een toernooi te organiseren. Ook in deze tijd is dit nog een uitdaging. De organisatie zal komende week alles doen om het toernooi 'Corona proof' te laten verlopen.

Alle deelnemers hebben ondertussen de wedstrijdplanning ontvangen. Mocht je je hebben ingeschreven, maar nog niks van ons gehoord hebben, stuur dan een mail naar nijmegenquick@hotmail.com.

Een toernooi zonder toeschouwers is als een tenniswedstrijd zonder rackets. Wij nodigen iedereen dus uit om teamgenoten/vrienden/familieleden te komen aanmoedigen. Doe dit wel verstandig, dus houd je aan de volgende richtlijnen:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen
  • Laat je gegevens achter bij de ingang van het clubhuis, zodat wij indien nodig contact met je op kunnen nemen.
  • Volg zoveel mogelijk de aangegeven looprichting, vooral in het clubhuis
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Indien het te druk wordt op het park of in het clubhuis (zoals bij slecht weer), zullen wij iedereen die de betreffende avond of dag geen wedstrijd hoeft te spelen, verzoeken het park te verlaten.
Clinic trainers op zaterdag tijdens toernooiweek

Op zaterdagmiddag 5 september stellen Tennisschool Tom Kreemers en trainers Joep Hofman en Anne-Marie Kirch zich op het park van Nijmegen-Quick aan de leden voor. Dat doen ze via twee clinics. Om 16.00 uur voor onze jeugdleden, om 17.00 uur voor senioren. Als je hieraan mee wilt doen, is het de bedoeling dat je je inschrijft. Dat kan via een mailtje aan info@nijmegenquick.nl met daarin je naam, leeftijd en speelsterkte. Je mag natuurlijk ook gewoon komen kijken die middag.

Beschikbaarheid banen

Gedurende de aankomende week zullen er op bepaalde tijdstippen geen of beperkte banen beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van de banen is te vinden in de KNLTB clubapp, de commissie zal indien mogelijk banen vrij geven in de app. In principe zijn er geen banen beschikbaar op de volgende tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 19 uur
  • Zaterdag van 10 tot 21 uur
  • Zondag van 10 tot 18 uur

 

<< Terug naar overzicht