Nieuwsbericht Nieuwsbrief 9: trainingen, Mini Maxi, jeugd, Winterhar(d)t

01 november 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Het blijven bizarre tijden. Maar we kunnen voorlopig blijven tennissen. Er komen zelfs meer mogelijkheden om te trainen. Daarentegen gaan sommige geplande evenementen niet door of moeten worden uitgesteld. Toch hebben we voor de jeugd een alternatief toernooi in petto. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Ook overdag tennisles mogelijk

Sinds 5 oktober jl. is TSTK met trainers Joep, Jasper en Anne-Marie begonnen met het verzorgen van de tennislessen bij TC Nijmegen-Quick. Velen hebben zich aangemeld. Daardoor is het een hele puzzel geweest om iedereen te plaatsen en aan zo veel mogelijk wensen te voldoen. De meeste lessen vinden plaats op de doordeweekse avonden.

Graag laten we jullie weten, dat er ook overdag voldoende mogelijkheden zijn om te lessen. Er is nog ruimte op de volgende dagen:

  • Maandag tussen 9:30 en 12:30
  • Dinsdag tussen 9:00 en 17:00
  • Woensdag tussen 11:30 en 17:00
  • Donderdag tussen 9:00 en 16:00
  • Vrijdag tussen 11:30 en 14:00

Dus, wil je graag gaan lessen overdag? Neem dan contact op met Joep (via 06 57648100 of joephofmantennis@gmail.com) of mail naar info@tstk.nl. Je kunt je individueel opgeven (privétraining), samen met iemand (duo les) of voor groepsles. Het aantal lessen is bespreekbaar.

Mini Maxi toernooi verplaatst naar 7 maart 2021

Helaas kan het Mini Maxi Intro Toernooi niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Omdat het altijd een erg leuk evenement is, hebben we ervoor gekozen het toernooi te verplaatsen naar 7 maart 2021. Dus zet deze nieuwe datum vast in je agenda en ook in de agenda van je maxi!

Alternatieve jeugdactiviteit op 8 november

Op 8 november gaat het Mini Maxi toernooi niet door. Maar we laten 8 november niet zomaar voorbij gaan. Op die dag om 14.00 uur staat een superleuke activiteit voor alleen de jeugd gepland: het alternatieve knotsgekke corona kidskampioenschap!

Een toernooi waarbij je de hele middag op allerlei alternatieve en gekke manieren met handicaps wordt uitgedaagd tot het spelen van wedstrijdjes. Meld je snel (uiterlijk 5 november) aan via jcnijmegenquick@gmail.com.

Ook als je je al had aangemeld voor het Mini Maxi toernooi, schrijf je dan opnieuw in voor dit nieuwe toernooi. Het is gratis voor smash-leden en kost 3 euro voor volley-leden. Lees hierover ook de mail vanuit de jeugdcommissie.

Winterhard(t)

Er worden in ieder geval tot 10 november geen Winterhard(t)-wedstrijden gespeeld. De wedstrijden in het weekend van 7 en 8 november zijn dus afgelast. Daarna komt er snel een update. Let op de mail van de Winterhard(t)-commissie.

<< Terug naar overzicht