Nieuwsbericht Nieuwsbrief 11: weer dubbelen, banen bezet, verlichting

19 november 2020

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

We mogen weer dubbelen. Helaas is dit zondagmiddag aanstaande in verband met het corona kidskampioenschap niet mogelijk en mogen we daar ook niet gaan kijken. Hopelijk mag er in december weer meer!

Vanaf donderdag 19 november weer dubbelen

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 november bevestigd, dat de extra maatregelen van de afgelopen twee weken vanaf donderdag 19 november weer vervallen. De maatregelen van 13 oktober blijven nog wel van kracht. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen. Kijk voor meer informatie op de websites van KNLTB en NOC*NSF.

Dus vanaf donderdag 19 november:

  • mogen we weer dubbelen;
  • gaan de tennistrainingen weer door volgens het oorspronkelijke schema van voor 4 november;
  • blijft ons clubhuis gesloten;
  • zijn competities en officiële toernooien verboden;
  • kunnen onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging wel;
  • is publiek op het park niet toegestaan;
  • is er geen indeelavond.
Beperkt vrij spelen op zondagmiddag 22 november

Op zondag 22 november staat vanaf 14.00 uur een superleuke activiteit voor alleen de jeugd gepland: het alternatieve knotsgekke corona kidskampioenschap! Bijna alle banen zijn die middag gereserveerd voor dit toernooi. Dat betekent dat er nauwelijks mogelijkheden zijn om vrij te tennissen.

Koffie actie tot eind december

De Lockdown Coffee Actie van het bedrijf Redbeans slaat aan. De actie loopt nog tot eind december. Per gekochte zak bonen of doos capsules doneert Redbeans €5,- aan de sportclub van jouw keuze. Kortom, bestel je koffie via de site https://lockdowncoffee.nl/, dan heb je niet alleen heerlijke koffie voor thuis, maar steun je T.C. Nijmegen-Quick!

Denk aan de baanverlichting!

Onlangs brandde rond middernacht op verschillende banen de verlichting, terwijl er niemand op ons park aanwezig was. Verlaat je als laatste het park of ben je uitgetennist en jouw baan blijft daarna onbezet, denk er dan alsjeblieft aan de baanverlichting uit te schakelen.

<< Terug naar overzicht