Nieuwsbericht Nieuwsbrief 12: aanmelden voorjaarscompetitie, vacatures

10 december 2020

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 12: 10 december 2020

In deze nieuwsbrief

Voorjaarscompetitie jeugd

Voorjaarscompetitie senioren

Vacatures

Koffie actie tot eind december

Voorwoord

Geen versoepelingen, maar ook nog geen strengere coronamaatregelen. Dit betekent dus dat we kunnen blijven tennissen. Ondertussen hopen we dat de voorjaarscompetitie 2021 wel door kan gaan. Het is pas december, maar het is toch al tijd om je daarvoor aan te melden.
 

Voorjaarscompetitie jeugd

Er even vanuit gaande dat het coronavirus geen derde of vierde golf gaat beleven, gaat de voorjaarscompetitie 2021 als het goed is wel door! En het lijkt nog ver weg, maar toch is het tijd om jezelf of je kind er alweer voor aan te melden! En waarom ook niet, vooruitkijkend op de voorjaars ochtenden met tennis, heerlijk.

Dus geef je (of je kind) op voor 1 januari 2021! Doe dit door te mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Vermeld in deze mail de naam/namen en geboortedatum/-data en eventueel maat shirt (zie hieronder).

Junioren met het smashpakket krijgen als ze competitie spelen ook een polo met hun naam en logo van Nijmegen-Quick, zodat jullie als team op elkaar afgestemd ten strijde kunnen trekken. Speel je voor het eerst competitie of ben je uit je shirt gegroeid, mail dan bij de aanmelding ook de maat van het shirt en de naam in juiste spelling. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het op shirt op tijd wordt klaargemaakt. Heb je het smashpakket, dan kost de competitie niks extra.

Aan junioren met het volleypakket zal een kleine vergoeding (8 euro) gevraagd worden. Maar wil je meedoen, meld je altijd aan! Wil je zo'n shirt en heb je een volleypakket, vraag dan naar de kostprijs.

Als je je alleen wilt aanmelden als invaller kan dat ook, laat dit dan weten. Dit kost niks.

Basisinformatie competitie:

  • De competitie wordt gespeeld op zondagochtend in het voorjaar. Zie onze website (link)voor in de bijlagen de precieze data. Let op per kleur is dit net iets anders.
  • Er is een rode, oranje, groene en junioren competitie. Dit is afhankelijk van je leeftijd en tenniservaring.
  • De competitie is qua tijd ook aangepast op de spanningsboog van de leeftijd van het kind (wees als ouder dus niet bang dat de hele zondag ingevuld is, daarnaast kan de begeleiding van het team per week worden verdeeld)
  • De rode en oranje competitie is nog wat meer vrijblijvend dan de groene en juniorencompetitie. Kun je een keer niet bij de rode en oranje competitie is dat niet erg, maar geef het wel door! Bij de groene en juniorencompetitie moet er dan iemand voor jou invallen. Invallers zijn dus ook welkom bij groen en geel/junioren!
  • Het tennisplezier wordt vergroot door het spelen van wedstrijdjes.
  • Lees voor meer informatie over deze competities deze site https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/kia-tenniskids-competitie/ of kijk op onze website.
  • Twijfel je nog of vindt je het spannend, vraag eens aan één van de kids die al competitie spelen hoe het is of kom een keer kijken!
  • Stel de vragen die je hebt via deze mail.
  • En wees gerust, we plannen altijd een oefenmiddag competitie voor de kids en ouders zodat iedereen weet wat de bedoeling is. En op de dag zelf kunnen ook altijd vragen gesteld worden. Bij de kleintjes zijn er heel veel 'nieuw' en wordt het altijd begeleid door ouders/commissieleden die weten hoe het werkt. Bij de oudere kids (groen, junioren), zijn er altijd kids/ouders met meer ervaring.

Voorjaarscompetitie senioren

Als alles goed gaat, neemt Nijmegen-Quick ook in 2021 weer deel aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. In de maanden april en mei 2021 wordt gedurende zeven weken gestreden om het kampioenschap. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Meer informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldata vind je op onze website en op de site van de knltb

Ben je geïnteresseerd om voorjaarscompetitie te spelen? Geef je dan als team of indivueel op door een e-mail te sturen naar de Technische Commissie (tc.nijmegenquick@gmail.com). Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de competitiebijdrage en het competitiereglement van de KNLTB. Inschrijven kan tot en met 1 januari 2021, reageer dus snel!

Teams die in 2020 aan de KNLTB voorjaarscompetitie (die in het najaar plaatsvond) hebben deelgenomen, hebben inmiddels een mail gehad en krijgen voorrang bij overinschrijving. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de Technische Commissie op onze website. Op de zondag is voldoende ruimte voor nieuwe teams.

Opgeven als invaller kan uiteraard ook, stuur even een mailtje naar bovenstaand e-mailadres!

Vacatures

Onze club is afhankelijk van vrijwilligers.

De jeugdcommissie is nog steeds op zoek naar nieuwe commissieleden, zeker nu het aantal jeugdleden blijft groeien. Het is superleuk! Dus sluit je aan en mail naar jcnijmegenquick@gmail.com.

Ook vinden we graag iemand die wil helpen de communicatie binnen Nijmegen-Quick te verzorgen. Je werkt dan mee aan de nieuwsbrief, de website, Facebook, Instagram en de clubapp. Natuurlijk is ook je inbreng voor verdere verbetering van de communicatie welkom.

Bovendien zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van onze club en mee te denken over ons beleid, dan horen we graag van je.

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures of wil je je op een ander gebied nuttig maken, neem dan contact op met één van onze bestuursleden of mail aan info@nijmegenquick.nl.

Koffie actie tot eind december

De Lockdown Coffee Actie van het bedrijf Redbeans slaat aan. De actie loopt nog tot eind december. Per gekochte zak bonen of doos capsules doneert Redbeans €5,- aan de sportclub van jouw keuze. Kortom, bestel je koffie via de site https://lockdowncoffee.nl/, dan heb je niet alleen heerlijke koffie voor thuis, maar steun je T.C. Nijmegen-Quick!

<< Terug naar overzicht