Nieuwsbericht Nieuwsbrief 1: contributie, voorjaarstrainingen en ALV

12 januari 2021

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

We hopen dat jullie het nieuwe jaar 2021 goed zijn begonnen. Er is de komende weken ten aanzien van tennis en activiteiten op onze club nog geen sprake van versoepelingen. We blijven wel tennissen en trainen. Het is zelfs al tijd om je aan te melden voor de voorjaarstrainingen.
 

Geen versoepelingen

Het kabinet heeft aangekondigd dat de lockdown-maatregelen van 14 december langer van kracht blijven. Ook op onze tennisclub zijn er geen versoepelingen. We mogen de komende weken dus nog niet dubbelen. Zie voor een volledig overzicht van de maatregelen de nieuwsbrief van 16 december jl. of het nieuwsbericht op de website.

Factuur contributie

Rond donderdag 14 januari 2021 krijgen alle leden een e-mail afkomstig van KNLTB.collect met het verzoek de jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap van T.C. Nijmegen-Quick te betalen.

Als er vragen zijn over de factuur of de betaling, stuur dan even een mailtje naar leden@nijmegenquick.nl.

Inschrijven voorjaarstrainingen

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de voorjaarstrainingen. Deze worden weer verzorgd door de tennistrainers van TSTK, Anne-Marie, Jasper en Joep. De trainingen starten begin maart 2021. Je kunt je tot eind februari inschrijven via het formulier op de website van TSTK. Wees er snel bij. Vragen over de tennislessen kun je mailen naar info@tstk.nl.

ALV uitgesteld

Onze Algemene Ledenvergadering (ALV) zal niet, zoals elk jaar, in februari worden gehouden. In verband met de corona-maatregelen en de daaruit voortkomende beperkingen heeft het bestuur besloten deze uit te stellen. We houden jullie hierover natuurlijk op de hoogte. In geval van vragen zijn de bestuursleden graag bereid een mondelinge toelichting te geven.

Maak kennis met tennis

Op 28 februari a.s. organiseren we een training ‘Maak Kennis met Tennis’ voor de jeugd om ze te laten ervaren hoe leuk tennis is. Ben je (nog) geen jeugdlid van Nijmegen-Quick, maar wel enthousiast en geïnteresseerd, dan nodigen we je hierbij uit om mee te komen doen. De training is gratis. We gaan allerlei leuke tennisspelletjes doen, waarna de deelnemers een diploma ontvangen.

Dus maak je zoon, dochter, kleinkind, buurkinderen, vriendjes of vriendinnetjes van je kinderen enthousiast en meld ze voor 21 februari aan via jcnijmegenquick@gmail.com!

<< Terug naar overzicht