Nieuwsbericht Coronavirus update: avondklok

23 januari 2021

<< Terug naar overzicht

Beste leden,

Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur. De avondklok geldt voorlopig tot en met 9 februari a.s.

Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis mogelijk blijft, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent. We richten ons digitale afhangbord hierop in.

Voor tennislessen die gepland stonden voor na 20.00 uur wordt door de tennistrainers gezocht naar alternatieve tijdstippen. Ze communiceren hierover met degenen, voor wie dit relevant is.

De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (maximaal 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd. De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht. Zie hiervoor de nieuwsbrief van 16 december 2020.

Wij houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van de KNLTB.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

<< Terug naar overzicht