Nieuwsbericht Nieuwsbrief 3: dubbelen, paastoernooi jeugd, jaarverslag

15 maart 2021

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 3: 15 maart 2021

In deze nieuwsbrief

Dubbelen mag weer

Het K-EI-Gaaf Paastoernooi voor de jeugd!

Jaarverslag 2020

 

Voorwoord

Er is wederom goed nieuws! We mogen allemaal weer dubbelen. Er is nog geen nadere informatie over toernooien of competities. Wel kan de jeugd lekker aan de bak tijdens het K-EI-Gave Paastoernooi.
 

Dubbelen mag weer

Vanaf dinsdag 16 maart aanstaande mag iedereen weer dubbelen. Ook kan trainen met 4 personen per baan weer. Dat komt mooi uit, want komende week beginnen de voorjaarstrainingen. Voorwaarde hierbij is wel dat spelers van 27 jaar en ouder anderhalve meter afstand van elkaar houden.

De overige maatregelen inclusief de avondklok blijven tenminste gelden t/m dinsdag 30 maart. Op dinsdag 23 maart wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 30 maart. Hopelijk horen we rond die tijd ook meer over de voorjaars- en jeugdcompetitie.

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de website van de KNLTB.

Het K-EI-Gaaf Paastoernooi voor de jeugd!

Een toernooi voor volwassenen kan helaas nog niet, maar voor de jeugd mogen we wel wat organiseren! Tijd voor het K-EI-Gaaf Paastoernooi!

Wedstrijdjes spelen tegen kids uit dezelfde leeftijdsfase, paaseieren zoeken en lekker gezellig samen sporten en buiten zijn in de zon. En wie gaat het geluksei vinden en wint een prijs? Het K-EI-Gaaf Paastoernooi staat gepland op 2e Paasdag (maandag 5 april), start om 14.00 uur en is afgelopen om 17.00 uur voor rood en oranje en om ongeveer 17.15 uur voor groen en junioren.

Meld je nu, maar uiterlijk 28 maart, aan voor dit unieke paastoernooi door te mailen naar jcnijmegenquick@gmail.com. Geef daarbij je naam, leeftijd en speelkleur (als je die weet) door. Zie voor meer informatie onze posters en de website.

Weer even lekker in actie in deze coronatijd, doe dus lekker mee en geef je snel op. We zien jullie dan!

Oh ja, en ouders, wij hebben waarschijnlijk hulp nodig. Dus als je kunt en wilt helpen, laat dit dan ons even weten via de mail. We zullen dan afhankelijk van het aantal aanmeldingen je hulp wel of niet inroepen.

Jaarverslag 2020

In het jaarverslag 2020 van Nijmegen-Quick kun je lezen wat er in het bizarre jaar 2020 op onze club is gebeurd en wat de activiteiten van de verschillende commissies zijn geweest. Het jaarverslag is nu te vinden op de website.

<< Terug naar overzicht