Nieuwsbericht Nieuwsbrief 7: ALV, clubkampioenschappen

19 juni 2021

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

We gaan zo langzamerhand weer richting een gewoon tennisseizoen met onze reguliere activiteiten. De bar en het clubhuis zijn steeds vaker open. We mogen ook weer toernooien spelen. Eerst de clubkampioenschappen in juli, vervolgens ons Open toernooi na de zomer. Maar eerst is de ALV, waarvoor je je overigens moet aanmelden deze keer.
 

Deze keer aanmelden voor ALV op 5 juli 2021

Het bestuur van T.C. Nijmegen-Quick nodigt alle leden van harte uit op de algemene ledenvergadering (ALV). Deze vindt plaats op maandag 5 juli 2021 om 19.30 uur. Wij gaan er, mede gezien de komende versoepelingen van de corona-richtlijnen, vanuit dat de ALV fysiek op ons park aan de Nijmeegsebaan 141 gehouden kan worden.

Het is nodig om je deze keer aan te melden voor het bijwonen van de ALV. Dit kan via een korte e-mail aan info@nijmegenquick.nl.

De agenda van de ALV staat op de pagina Bestuur op onze website www.nijmegenquick.nl. Daar vinden jullie ook de concept notulen van de ALV 2020 en het jaarverslag 2020.

Quick Classics 2021

Het afgelopen jaar was een raar jaar, waarbij veel (tennis)evenementen zijn verplaatst of geannuleerd. Als Nijmegenaren missen we deze zomer vooral de Vierdaagse en als Nijmegen-Quick willen wij hier een alternatief voor organiseren. Het mooiste en belangrijkste clubevenement, de clubkampioenschappen senioren, ofwel Quick Classics, zal in de week van 19 t/m 25 juli plaatsvinden. Inschrijven kan via toernooi.nl.

Net als in de vorige editie van september 2020, zal het dit jaar slechts mogelijk zijn om aan 1 onderdeel deel te nemen. Wij hebben dit besloten om op deze manier de drukte op het park enigszins te kunnen beperken. Daarnaast willen we jullie zonder wedstrijdritme van de competitie in de benen niet overbelasten. Wij zullen er wel voor zorgen dat jullie voldoende wedstrijden mogen spelen gedurende het toernooi.

Schrijf je nu dus snel in via toernooi.nl

Stageplaats clubkampioenschappencommissie

De clubkampioenschappencommissie bestaat nu alweer enkele jaren uit een vaste groep enthousiaste vrijwilligers. Als commissie zijn wij dit jaar op zoek naar versterking, zodat de werkzaamheden gedurende de toernooiweek beter verdeeld kunnen worden. Lijkt het je leuk om een heel gezellig clubtoernooi te organiseren, dit is je kans. Gedurende het huidige toernooi kun je vrijblijvend meekijken met de commissie en na afloop besluiten of je in de commissie plaats wilt nemen. Ben je geïnteresseerd, ook als je al zeker weet dat je bij onze gezellig commissie wilt, mail dan naar nijmegenquick@hotmail.com.

<< Terug naar overzicht