Nieuwsbericht Nieuwsbrief 8: Quick Classics, ALV, tennispoule

27 juni 2021

<< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief nummer 8: 26 juni 2021

In deze nieuwsbrief

Quick Classics 2021

Meld je aan voor de ALV

Quick Tennis Poule

Voorwoord

Nederland gaat weer meer van het slot. Dit is goed nieuws, ook voor onze tennisclub, vooral met het oog op de aankomende evenementen, zoals de clubkampioenschappen. Aanmelden is echter nog steeds nodig. Natuurlijk voor de clubkampioenschappen, maar ook voor de ALV of bijvoorbeeld voor de tennispoule.
 

Quick Classics 2021

Hebben jullie je witte kleding al klaar liggen voor het toernooi van het jaar? We hebben het hier niet over Wimbledon, maar onze eigen Quick Classics, de clubkampioenschappen senioren. Dit jaar niet rond de tijd van Wimbledon, maar in de Vierdaagse week (19 t/m 25 juli). Schrijf je nu snel in via toernooi.nl.

En ja, ook nieuwe leden die zich afvragen of zij als beginners aan dit toernooi mee kunnen doen. De clubkampioenschappen zijn voor iedereen en de focus ligt op het spelen van wedstrijden. En van dat laatste leer je niet alleen veel, maar maakt tennis ook leuker. Schrijf je zeker in!

Mocht je nog een andere vraag hebben of het leuk vinden om volgend jaar ook zo'n toernooi te organiseren, stuur dan een mail naar nijmegenquick@hotmail.com.

Meld je aan voor de ALV

We herinneren jullie graag nog even aan de Algemene Ledenvergadering op 5 juli om 19.30 uur op onze club. Er worden deze keer beslissingen genomen over contributie en de bestuurlijke toekomst van onze vereniging. Vind je dit belangrijk, kom dan meepraten en meebeslissen.

Het is wel nodig om je aan te melden voor het bijwonen van de ALV. Dit kan via een korte e-mail aan info@nijmegenquick.nl. De agenda van de ALV staat op de pagina Bestuur op onze website www.nijmegenquick.nl. Daar vinden jullie ook de concept notulen van de ALV 2020 en het jaarverslag 2020.

Quick Tennis Poule

Roland Garros is pas net voorbij, maar het volgende Grand Slam staat alweer voor de deur: Wimbledon! Kiki Bertens zal voor het laatst aantreden en Osaka, Halep, Nadal en Thiem hebben al aangegeven niet van de partij te zijn. Wat kan Federer 2 jaar na zijn laatste finale? Komt Djokovic ook op 20 grandslamtitels? Maak het volgen van ‘s werelds oudste tennistoernooi nog leuker door mee te doen met de Nijmegen Quick Tennis Poule!

Kies voor aanvang van het toernooi 12 heren en 12 dames in je team. Hoe verder zij komen, hoe meer punten je pakt. Tijdens het toernooi kun je iedere ronde een heer en een dame als captain kiezen voor bonuspunten.Naast de te winnen eeuwige roem van je tennismaatjes, strijd je ook voor onze club TC Nijmegen-Quick. De clubs Slow, LLTV en Avanti ’55 doen namelijk ook mee! Er is dus een algemene stand en een stand per club.

Deadline om mee te doen is maandag 28 juni om 12.00 uur. Deelname is gratis. Meedoen kan via https://www.slowtennispoule.nl/quick. Zie deze website ook voor extra uitleg.

<< Terug naar overzicht