Nieuwsbericht Nieuwsbrief 9: banen, open toernooi, training, contributie

18 juli 2021

<< Terug naar overzicht

Voorwoord

Aan het begin van de zomervakantie nog een volle nieuwsbrief. Er gebeurt namelijk van alles op ons park, zowel op korte termijn als na de zomer. Wij wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie. En, hopelijk tot ziens bij één van de activiteiten.
 

Beschikbaarheid van de banen

De komende week, van maandag 19 tot en met zondag 25 juli is het druk op ons park. Het is niet alleen de week van de clubkampioenschappen, maar ook die van de Tennis & Fundagen voor de jeugd.

Dit betekent, dat de beschikbaarheid van de banen en dus de mogelijkheden om vrij te tennissen beperkt zijn. Dit geldt voor de doordeweekse avonden, voor zaterdag 24 en zondag 25 juli overdag en voor maandag- tot en met donderdagochtend tot 12 uur. Houd hier dus volgende week rekening mee. In de clubapp kun je vinden wanneer je wel en niet zou kunnen afhangen.

Overigens is er in verband met de clubkampioenschappen woensdagavond 21 juli eenmalig geen indeelavond.

Let op! Aanmelden voor indeelavond

Graag jullie aandacht voor het aanmelden voor het indelen op woensdagavonden. Vanwege de coronamaatregelen is dit nog steeds nodig. We vragen jullie er extra alert op te zijn om je voor dinsdagavond 23.00 uur aan te melden bij Karlijn via sms of whatsapp (0613303869). Karlijn kan dan op tijd de niet-benodigde banen vrijgeven en hoeft dit niet tijdens haar werkdag weer te wijzigen.

Geef bij de aanmelding het volgende aan: je naam en de tijd van de eerste ronde dat je meespeelt. Neem op de avond zelf je pasje mee, we delen op de avond zelf in volgens de normale werkwijze. Ken je die nog niet? Op onze website kun je lezen hoe de indeelavond in zijn werk gaat.

Woensdagavond 21 juli is er geen indeelavond in verband met onze clubkampioenschappen. De week daarna gaat het weer gewoon wekelijks door.

Toeschouwers tijdens de clubkampioenschappen

Aankomende week is het zover, de week van de clubkampioenschappen. Helaas zijn we nog niet van Corona af, dit is de laatste weken opnieuw duidelijk geworden. Om deze reden hebben we komende week wat extra regels en maatregelen met betrekking tot de toeschouwers. Wij zullen er voor zorgen dat er bij alle banen stoelen of banken staan, waar de toeschouwers op zullen moeten gaan zitten. Het is niet de bedoeling om deze zelf te verplaatsen. Helaas geldt dus, vol is vol.

Daarnaast zullen ook de basisregels nog steeds gelden, dus houdt afstand en was regelmatig je handen. Mocht je gedurende de week klachten ontwikkelen, blijf dan thuis. Op deze manier houden wij Corona samen onder controle.

Claudius Open toernooi

Ons eigen open toernooi komt er weer aan: het Claudius Open T.C. Nijmegen-Quick 2021. Ja, ja, met een nieuwe hoofdsponsor: Restaurant Claudius uit Nijmegen (www.restaurantclaudius.nl).

De voorbereidingen zijn gestart en de inschrijving is al geopend. Wil je in de eerste week van september (6 tot en met 12 september) meedoen, schrijf je dan snel in via toernooi.nl. De inschrijving sluit zaterdag 28 augustus 2021 om 23.59 uur.

Aanmelden najaarstraining

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de najaarstrainingen. Deze worden weer verzorgd door de tennistrainers van TSTK. De trainingen starten medio september 2021. Je kunt je inschrijven via het formulier op de website van TSTK. Vragen over de tennislessen kun je mailen naar info@tstk.nl.

Contributieverhoging per 2022

De Algemene Ledenvergadering is vorige week akkoord gegaan met een contributieverhoging. De jaarcontributie voor seniorleden gaat per 2022 naar € 175,-. De jeugdlidmaatschappen gaan met € 5,- per jaar omhoog, alle andere lidmaatschappen met € 10,- per jaar. Binnenkort zullen alle nieuwe lidmaatschapstarieven voor 2022 te vinden zijn op onze website. De concept notulen van de ALV van 5 juli jl. zijn hier binnenkort ook beschikbaar.

Laddercompetitie

Je kunt je nog steeds opgeven voor de laddercompetitie!
Iedereen kan meedoen, ongeacht de speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt. De organisatie loopt via Scala Sports, dat sinds kort samen werkt met de KNLTB.

Hoe werkt het?
De huidige ladder is reeds gestart en loopt tot 30 augustus. Je kunt zonder problemen nog instromen, omdat elke twee weken een nieuwe ronde start. Je komt in een ladder (klassement) van spelers van alle niveaus. Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat Je bepaalt onderling wanneer je speelt.

Hoe geef je je op?

  • Download de KNLTB Match App (via IOS of Android);
  • Ga naar flexcompetities;
  • Zoek en geef je op voor de ladder: TC Nijmegen Quick HE of TC Nijmegen Quick DE.
Voor vragen kun je terecht bij knltb@scalasports.com

<< Terug naar overzicht